Huvudmeny:

Sök

 • Arkiv

 • Boxerklubben i Sverige

  Övriga länkar

  Vårens planer

  Nu har nya styrelsen kommit igång för fullt och gjort planer inför våren:

  Styrelsemöte den 2 april
  Utställningsträning  8 maj
  Boxerträff den 14 maj

  Att ställa ut sin boxer kan vara en riktig fröjd men det kan också vara en svettig historia. För att minska sin egen hjärtklappning och svettighet kan man utställningsträna. Det är bra både för hund och förare. Och så är det roligt också! Här skulle webmaster kunna bjuda på en hel kavalkad mer eller mindre pinsamma bilder från våra utställningsträningar (varav de första var hemma i vårt kök) men nöjer sig med ett hopkok av bilder på medlemmar i föreningen. Förresten kan jag säga att övning ger färdighet: från en studsboll i ringen till en elegant dam som kämpade om BIG i Bjurholm. (Vi knep reservplatsen.)


  Cecilia och Takito.


  Gunbritt och Tilda.


  Ingela, Giga och domaren.


  Inger och Bengtsson.


  Tyvärr har jag glömt namnet på den här trevlige mannen och hans hund.


  Hälsningar från Liv Saga och Dolly.

  Skriv en kommentar