Huvudmeny:

Sök

 • Arkiv

 • Boxerklubben i Sverige

  Övriga länkar

  Ny kontaktperson i Piteå

  Boxerklubben ÖNLO täcker upp ett stort geografiskt område. Övre Norrlands Lokalområde – ni hör ju själva! Eftersom större delen av styrelsen bor i Umeå med omnejd förläggs en hel del av verksamheten dit. Men vi vill förstås att hela lokalområdet ska få ut så mycket som möjligt av föreningen! Ett steg i den riktningen är en ny kontaktperson för Norrbotten, Piteå. Varmt välkommen Åsa Öberg! hälsar styrelsen genom Liv Saga.

  Hej allihopa!

  Jag heter Åsa och min fina hund heter Doris (Team Cozco Mårran). Doris är tre och ett halvt år och hon är min andra boxer. Min första boxertik blev tyvärr bara två år eftersom hon fick en tumör i lungan. Tillsammans med Doris tränar jag helst sök , men också lite spår och lydnad.

  Vi har premiärstartat i sök lägre klass och blev godkända. Det är jag nöjd med eftersom vi avstod platsliggningen. Det är kallt i november! Med själva söket är jag också nöjd då vi fick 7 och 6.5 på två figuranter. Vi fick slut på tid eftersom rullen löste ut. Det har aldrig hänt förr, men naturligtvis händer det på tävling! I lydnad har vi klarat 1:an.

  Med vänliga hälsningar,
  Åsa


  Åsa och Doris. Åsa nås på e-post: asaoberg@live.se


  Doris.

  Skriv en kommentar